Welkom bij Agricamping Garden Beach in Roseto degli Abruzzi

Parkeren op het strand aan de zee, ideaal voor uw gezondheids- en wellnessvakantie in Abruzzo.

Proeven typische regionale gerechten en lokale km0

In het Agricamping Garden Beach kunt u fantastische typische producten van onze productie proeven.

Kom op vakantie naar de zee in Abruzzo met uw hond

Wij zijn een dierenvriendelijk camperpark met toegang tot onze badplaats.

Waarom kiezen Agricamping Garden Beach

Ons kampeerterrein is aan zee... en de diensten tot uw beschikking zijn onze grote toegevoegde waarde!
Waarom kiezen Agricamping Garden Beach

Waarom voor ons kiezen?Voor familie warmte.

Agricamping Garden Beach is geboren uit het verlangen van de familie Di Pietrantonio om iets nieuws en echt toe te voegen aan het kleine gehucht Cologna Spiaggia.

Waarom kiezen Agricamping Garden Beach

Abruzzo TraditieGeweldige locatie aan zee.

Door de ervaring op het gebied van bouw, landbouwactiviteit en Abruzzo's traditie van duurzame ontwikkeling van het grondgebied te combineren, hebben we een prachtige locatie op zee gecreëerd waar u kunt ontspannen, genieten van de zee, het groen en vooral waarderen met lekker eten. De vertaling van dit idee is precies het Agricamping Garden Beach, een kans om het toerisme van Abruzzo te beïnvloeden in terugkeer naar de natuur en de ware smaken, een kans voor een gezondheids- en welzijnsvakantie.

Waarom kiezen Agricamping Garden Beach

Ontspannende omgevingIdeaal voor een echte vakantie.

Het omliggende landschap, groene weide en bomen, de zee en het strand aan de voorkant en de bergen van de Gran Sasso in de verte, teken de foto voor een idyllische vakantie.Camper parkeerplaats vlakbij het strand voor de zee

Video: Agricamping Garden Beach

Agricamping Garden Beach

Agricamping Garden Beach komt voort uit de wens van de familie Di Pietrantonio om iets nieuws en dat het echt is het kleine gehucht van Cologna Spiaggia toe te voegen.

Het combineren van de ervaring in de bouwsector, met agrarische activiteiten en de traditie van Abruzzo aan de duurzame ontwikkeling van het gebied, hebben we een prachtige ligging aan het strand om te ontspannen, genieten van de zee gemaakt, wordt de groene en waarderen vooral goed eten. De vertaling van dit idee is gewoon de Agricamping Garden Beach, de mogelijkheid om de Abruzzo toerisme beïnvloeden om terug te keren naar de natuur en de echte authentieke smaken, de mogelijkheid voor een vakantie gewijd aan gezondheid en welzijn.

Het omringende landschap, het groen van het gras en de bomen, de zee en het strand aan de voorkant en de bergen van de Gran Sasso in de verte, een overzicht van het kader voor een idyllische vakantie.

Bekijk de foto's van het Agricamping Garden Beach

Ga naar de sectie Typische producten

DE STAANPLAATSEN
De staanplaats geschikt voor uw behoeften!
Garden Beach Agricamping wil alleen het beste voor haar klanten: dankzij haar positie in de voorste rij en de keuze van het creëren van een klein aantal grote staanplaatsen, behouden wij ons het recht voor privacy voor onze gasten, laten we een comfortabel verblijf voor zelfs de grootste campers, waardoor er ruimte voor luchtcirculatie en het prachtige uitzicht op zee.
Elke site is uitgerust met een aansluiting op water en elektriciteit door de installatie van de laatste generatie CE gecertificeerde systemen.

De aandacht voor het gazon, aanwezig in vrijwel het hele gebied, kunt u ook de groene direct genieten en op te lossen hun eigen apparatuur (tendalina, stoelen, tafels) op het gras, zonder het gebruik van bodembedekkers of tapijten. De verschillende afmetingen en maten van de plaatsen (stop camper, standaard, groot), evenals de posities (eerste rij, tussenliggende, camper stop), voldoen aan de behoeften van elke klant.
Als u liever een locatie met uitzicht op zee in de voorste rij en niet kijken naar uw kosten als je plezier om de toonhoogte met goede vrienden en familie te delen, of als u liever om te kiezen voor het arrangement camper-stop en op te slaan, kies Agricamping Garden Beach:
DE OPLOSSING VOOR U!

enkele foto's van het Agricamping Garden Beach...

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Onze typische producten

Wij bieden een breed scala van landbouwproducten km0, geteeld in de familie tuin en uitsluitend afkomstig is van de biologische landbouw.
Pas op voor behoud van het land, hebben we geen enkele vorm van chemische stoffen (herbiciden, pesticiden) te gebruiken; terwijl het verzamelen, verwerking en verkoop in een dag wilt bewaren de set van smaken, geuren en nutritionele eigenschappen van voedsel.

Producten km0
Op zoek gezond, vers en oprecht?
Wilt u typische lokale gerechten te proeven?
Agricamping Garden Beach is de plek voor jou!

Iedere ochtend verzamelen we wat geeft ons onze tuin.
Wij brengen de kiosk een mix van smaken, geuren en kleuren die je zullen verrassen.
Tomaten, aubergines, courgettes, komkommers, aardappelen, paprika's uitsluitend uit de biologische landbouw!
En nog steeds bewaard en verwerkte producten zoals tomaten sauzen, jam, augurken en ingemaakte groenten, gebakken aardappelen, parmigiane aubergine en courgette (wit en rood).
Op weg en op afspraak, voor de liefhebbers van Vegan of niet, veel recepten en de lokale producten voor elke smaak en smaak.
En vergeet niet de proeven van onze gerechten in Agricamping Garden Beach missen voor een unieke eetervaring!
Probeer het!

enkele foto's van onze landbouwproducten...

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Onze diensten

Solarium op het gazon Badhuis Pet Friendly Area Opblaasbaar voor kinderen

Agricamping Garden Beach biedt alleen het beste aan haar klanten!

Douches en toiletten nieuw, schoon, met wc-papier en handzeep, afwassen van was- en wasbakken, wasmachine, barbecue, solarium op gazon, activiteitenruimte, kinderspeelplaats en behendigheidshondpark/hondengedeelte beschikbaar voor onze klanten.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Privé-solarium op het gazon

Rust en comfort zijn de sleutelwoorden!
Voor degenen die de koelte van het gras de voorkeur aan het warme strand, voor degenen die willen verblijven in de buurt van het veld zonder dat daarbij Agricamping of die niet graag te vullen met zand, maar nog steeds genieten van de zon en de zeewind, de Agricamping Garden Beach biedt de Zon groen uitzicht op de zee.

Ligbedden en parasols zijn beschikbaar voor klanten gratis, inbegrepen in de prijs van het veld, op het grasveld op de eerste rij direct aan de kust. De audio-distributie van muziek fabriek zal je momenten van totale ontspanning te luisteren naar de nieuwste hits of muziek lounge bar te geven!
De naburige koude douche zal af te koelen zonder de zee te bereiken, terwijl de Wi-Fi-zones zithoek, een combinatie van elegantie en comfort voor rust en leuke tijden met uitzicht op zee. Naast het terras vindt u ook nog de bar voor een kopje koffie, een cocktail of een snack!

Dit alles voor een onvergetelijke vakantie in Agricamping Garden Beach.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Badhuis

Het uitgeruste strand mag niet gemist worden!
Voor een geweldige vakantie het strand is essentieel voor de zee. En Agricamping Garden Beach aan de overkant van de promenade naar het strand, de bas en de kristalheldere zee en is uitgerust of gratis strand te genieten.

De subsidie ​​Zee Tuin Parasols en strandstoelen off onze klanten elke gewicht en de gedachte van het strand apparatuur, wat de weg alleen voor comfort en ontspanning voor uw dagen op zee. De bredere bepaling en de raad van bestuur ook beslotenheid van een parasol en de andere, zodat iedereen naar de zee te bewonderen en te voelen als op de voorste rij.

Voor degenen die liever te zijn op een met rand van het water, of autonoom met goede fauteuil en leuk om het gat te graven om uw paraplu te planten, de zijkanten van de concessie, het openbare strand is iets voor jou!

En voor alle behoeften van de klanten zijn wij altijd op de koele douche en vaste-afstand-service, de toiletten en de bar met een wijnproeverij en take-out service.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Pet friendly area

Vakantie en plezier zelfs voor 4-legged vrienden!
Wilt u op vakantie gaan en mee uw hond? Agricamping Select Garden Beach. Agricamping Garden Beach is diervriendelijk. Dit betekent dat huisdieren zijn welkom, en wij, de vakantie is speciaal voor hen ook!

Een groot groen gebied, omheind en vol met spelletjes, apparatuur en dalen, is de ideale plek om te laat ze vrij om te spelen, rennen en spelen zorgeloos met hun meesters.

De toegang tot de hond park is inbegrepen in de prijs van het veld.

In samenwerking met Zampa Amica Association kunt u ook reserveren andere bijkomende professionele diensten, waarvan sommige zijn:
• basisonderwijs en geavanceerde
• trainen hondenliefhebbers
• hond-sitter en kleuterschool voor honden

Opblaasbare glijbaan voor kinderen

Naast het uitgestrekte gebied op het gazon, waar je vrij kunt spelen en je fantasie en creativiteit volledig tot uiting kunt brengen, heeft Agricamping Garden Beach een opblaasbare glijbaan voor kinderen en een miniatuurhuis geïnstalleerd om samen te spelen en plezier te maken.

In de buurt van de speeltuin zijn er ligbedden en parasols gereserveerd voor ouders, die, zonder in te boeten aan ontspanning, hun kinderen altijd in het zicht zullen houden.

Prijzen

Agricamping Garden Beach reserve alleen het beste voor haar klanten!

Dagprijzen in € Periode A
11/04-31/05
01/09-04/11
Periode B
JUNI
Periode C
JULI
Periode C
AUGUSTUS
BABY (0 - 4,99) FREE FREE FREE FREE
KIDS (5 - 11,99) 4,00 5,00 6,00 7,00
VOLWASSENEN 7,00 8,00 9,00 10,00
Standplaats basic (4,50x8,50) 8,00 9,00 10,00 11,00
Standplaats medium (7,50x7,50) 10,00 11,00 12,00 13,00
Standplaats maxi (7,50x12,50) 15,00 16,00 17,00 18,00
Auto parkeren 4,00 5,00 6,00 7,00
Huisdieren (honden - katten) 2,00 3,00 4,00 5,00
Bezoeker
(x bezoeken van meer dan 1 uur, vertrek vóór 23.00 uur)
5,00 6,00 7,00 10,00
"Camper Stop" -tarief
(van 18.00 tot 10.00 uur de volgende dag, inclusief bemanning van 4 personen, 4A-elektriciteit, gebruik van speciale toiletten, laden en lossen van de camper)
15,00 20,00 25,00 30,00
Naleving van de in- en uitlooptijden is een noodzakelijke voorwaarde voor het toepassen van de "Camper Stop" -tarief
Huisdieren zijn toegestaan ​​op de toegewezen staanplaatsen en onder voorbehoud van toestemming van het management, altijd aangelijnd en voortdurend gecontroleerd. Het gebruik van hygiënische tassen voor dieren is verplicht.

Voor elke pitch is het toegestaan ​​om te installeren:
- een camper, een caravan of een tent inclusief een auto of motor en een deurmat op de grond;
Voor elke pitch is het niet toegestaan:
- bladen op de grond installeren,
- hang dekzeilen overhangende caravans, tenten en veranda's, bevestigd aan bomen of palen;
- spreid kleding uit op touwen en hekken (gebruik kledingrekken voor de kleding).

Prijzen zijn inclusief:
- btw, laden, lossen en energie voor het tarief "Camper stop";
- btw, gebruik van het solarium voor gebruik binnenshuis (tot de uitputting van bedden), koude douches, gebruik van toiletten, gebruik van veldhonden, gebruik van de barbecueplaats, laden en lossen van campers, alleen voor gebruikers van basismedia en maxi-plaatsen.

Tarieven zijn exclusief:
- elektriciteit (€ 2,50 / dag) voor basisplaatsen met 6A energie (watt 1200);
- elektriciteitsverbruik (€ 0,50 / KWH) voor middelgrote en maxi-plaatsen (16 A watt 3000);
- warme douches (€ 1,00 / elk);
- toeristenbelasting;
- uitgeruste strandservice

De tarieven zijn per dag en, ongeacht het tijdstip van aankomst, hebben ze de volgende dag recht op 10.00 uur. De dag van vertrek wordt ook meegeteld.
Voor de maand augustus kan het minimumverblijf dat kan worden geboekt niet minder zijn dan 7 dagen.

DE IDENTIFICATIE ARMBAND IS VERPLICHT.

Reserverings- en betalingsmethoden:
Na bevestiging van de beschikbaarheid door het management is het noodzakelijk om een ​​aanbetaling / borg te voldoen die overeenkomt met 30% van het totale bedrag van de reservering per bankoverschrijving. Het saldo moet worden betaald bij de accommodatie op de dag van aankomst.

De geaccepteerde betalingsmethoden zijn: contant, bankoverschrijving en betaalkaarten.

Om uw persoonlijke schatting te berekenen, schrijft u naar info@gardenbeach.eu met vermelding van de dagen en de periode van het verblijf, de leeftijd en het aantal bemanningsleden, de aanwezigheid en het aantal dieren.

Roseto degli Abruzzi en omgeving

ROSETO DEGLI ABRUZZI (TE)
Roseto degli Abruzzi is een gemeente in de provincie Teramo in de Italiaanse regio Abruzzo, Italië. Het is gelegen aan de Adriatische Zee, tussen de rivieren Vomano (zuiden) en Tordino (noorden).

Het is een van de belangrijkste gemeenten van de Teramo kust en, na de hoofdstad, is de meest bevolkte provincie. In het afgelopen decennium is Roseto getroffen door een aanzienlijke toename van de bevolking door de ontwikkeling van enkele woonwijken aan de Adriatische Zee, de Borsacchio en de gehuchtjes San Giovanni, Campo a Mare en Voltarrosto.

De lage stad is een goed uitgeruste, zeer populaire badplaats en de kust staat ook bekend als de Lido delle Rose toeristische bestemming. Sinds 1999 heeft hij de Blauwe Vlag toegekend.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

DE NATUURLIJKE RESERVE VAN DE BORSACCHIO (Roseto degli Abruzzi - TE)
Het natuurreservaat Borsacchio, opgericht bij regionale wet 8 februari 2005 nr. 6 (art.69), is gelegen in Cologna Spiaggia, in de gemeente Roseto degli Abruzzi.

Het beschermt de ongerepte schoonheid van een gebied dat alle aspecten van de integriteit van de zandige Abruzzese-kust en van de typische flora en fauna van de mediterrane struikgewas bewaart, en die de beginselen van het Europees handvest voor duurzaam toerisme deelt.

Een bestemming voor wandelingen langs de kust en een habitat voor zeldzame vogelsoorten, het Regionaal Natuurreservaat van Borsacchio beslaat een gebied van 1100 hectare op het grondgebied van Roseto degli Abruzzi en heeft ondiepe, kristalheldere wateren, en beschermt een van de weinige overblijvende delen van de kustlijn vrij van verstedelijking.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

MONTEPAGANO (Roseto degli Abruzzi - TE)
Montepagano is het oudste deel van Roseto degli Abruzzi. Beter bekend als het "Groot Hertogdom Montepagano" is het land waar de geschiedenis en verstedelijking van de huidige stad Roseto degli Abruzzi is ontwikkeld.

Het staat op de heuvel met uitzicht op de stad, wiens centrum ligt op ongeveer 6 km afstand en wordt ook beschouwd als een historisch en panoramisch centrum van de stad.

Montepagano is het beroemdste, oude en nobele dorp, zowel voor zijn geschiedenis als voor de rijkdom van zijn monumenten. Het kasteel van Montepagano is een van deze; Het is een bebouwde kasteel die op de bruine Roseto heuvel ligt en nog steeds kunstwerken en monumenten van het verleden bewaard, echt belangrijk en illuster.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

ATRI (TE)
Atri is een Italiaanse gemeente van 10.740 inwoners in de provincie Teramo in Abruzzo. Het is gelegen in het gebied Terre del Cerrano, de zogenaamde "Costa Giardino", maar is veel dichterbij en beter verbonden met Pescara en haar hoofdstedelijk gebied.

Hoofdstad van het Hertogdom, Atri is een van de meest historisch en artistiek belangrijke centra van Midden- en Zuid-Italië. Het is een van de mooiste steden in Abruzzo en Italië, en waarschijnlijk in Europa. Het heeft een groot gebied van twee en negentig kilometer, waardoor het de 12e stad van Abruzzo is voor territoriale uitbreiding. Voor een korte periode aan het einde van de twintigste eeuw werden de huidige naburige gemeenten Pineto en Silvi Marina bij Atri aangesloten. In het Atrian gebied zijn de dorpen Casoli van Atri (de meest bevolkte), Fontanelle, San Giacomo, Santa Margherita en Treciminiere opgenomen.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

PINETO (TE)
Pineto is een Italiaanse gemeente van 15.016 inwoners in de provincie Teramo in Abruzzo. Geschatte badplaats van het midden van de Adriatische Zee, is herhaaldelijk bevrijd van de Blauwe Vlag van 2006.

De stad strekt zich uit op de oevers van het midden van de Adriatische Zee, ongeveer 30 km ten noorden van Pescara, 40 km ten zuidoosten van Teramo, de hoofdstad van zijn eigen provincie, en 200 km van Rome. Het grenst aan het noorden met de gemeente Roseto degli Abruzzi, ten zuiden van de gemeente Silvi en d West met die van Atri. Naast de hoofdstad zijn er tal van plaatsen en breuken, waaronder Scerne, een badplaats aan de Adriatische kust, gelegen 5 km verder noord, en Mutignano, een historisch dorp dat in de middeleeuwse leeftijd in het binnenland is gebouwd, op 321 meter boven zee Niveau en 6 km van Pineto.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

GIULIANOVA (TE)
Giulianova is een Italiaanse gemeente van 23.944 inwoners in de provincie Teramo in Abruzzo. Historische stad, heeft een sterke commerciële en toeristische roeping, en is een van de meest populaire badplaatsen in het midden van de Adriatische Zee. Het is de twaalfde gemeente van de regio voor de bevolking en de derde (tweede als stad) van de provincie van behoren. Sinds 2000 is hij vaak genomineerd door de Blauwe Vlag.

Het grondgebied strekt zich uit tot 27 km², tussen de natuurlijke grenzen van de rivier de Salinello, het noorden en Tordino, naar het zuiden. In het westen grenst het Mosciano Sant'Angelo, om 12.00 uur met Roseto degli Abruzzi, ten noorden van Tortoreto en het oosten met de Adriatische Zee.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

NATIONALE PARK VAN GRAN SASSO EN MONTI DELLA LAGA
Het Gran Sasso Nationaal Park en Monti Della Laga is een opgericht in 1991, het derde grootste beschermde natuurreservaat in Italië voor territoriale uitbreiding.

Het is vooral gelegen in Abruzzo (provincie L'Aquila, Teramo en Pescara) en in mindere mate in de aangrenzende gebieden van Lazio (Rieti) en de Marche (Ascoli Piceno).

Het park heeft een oppervlakte van ongeveer 141.341 hectare op een overwegend bergachtig terrein, waaronder het Gran Sasso d'Italia-bergketen en de Laga Mountains-keten, net ten noorden hiervan langs dezelfde oostelijke dorsale as van de Centraal-Apennijnen Abruzzo.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

 

Wat zeggen onze klanten?

Sommige van onze klanten houden van ons en bewijzen het!

"Uitstekend strandgebied"
Campers en caravans zeer breed, rustig, met zeefront, met plaatsen van verschillende maten (en prijs) om aan elke behoefte te voldoen, uitgerust met licht- en wateraanvallen. Als het gebied van recente bouw zijn de planten jong en op dit moment ontbreekt de schaduw. Het management is door een familie beheerd, zeer gastvrij en zorgzaam, dit is zeker een onderscheidend kenmerk. Elke dag zijn landbouwproducten (groenten en fruit) op eigen productie te koop. Het uitzicht is prachtig, aan de ene kant de zee, anderzijds de Gran Sasso groep aan de andere kant. Het aansluiten van het fietspad voor Giulianova is erg dichtbij. Barbecue, kiezelstenen, gemeenschappelijke ruimtes, de omtrek van de hond, de kinderspeelplaats maken de apparatuur van het uitgeruste gebied compleet.

Klant

"We zullen zonder twijfel teruggaan!!!"
Een geweldige locatie! Giulia, Adriano, Adalgisa, Fabio en Ilaria zijn fantastische mensen, met inachtneming van al uw behoeften. Hun doel? Zorg ervoor dat u onvergetelijke vakanties doorbrengt! Met ons hebben we 100% gelukt. De zeebries vernieuwt uw dagen. Met Adalgisa en haar gouden handen kunt u fantastische producten proeven die typisch zijn voor hun productie. Adriano is een vulkaan van ideeën en heeft een besmettelijke glimlach... Giulia, voorzichtig, altijd klaar... zet zijn hart in alles wat hij doet... Fabio, de familie kunstenaar, is een getalenteerde jongen met glinsterende ogen en Ilaria, de Jongste heeft een ontwapende zoetheid!! Nou, ga daar, je zal opgewonden zijn zoals we dat doen!!!

Klant

"Ik raad het aan iedereen aan"
Ik heb niets gevonden dat niet ging. Een schoonheid ooit gevonden in geen camper park, heerlijk en echt eten. De benijdenswaardige plaats, met een comfortabele fietspad waarmee u comfortabel naar Giulianova komt. Het stadscentrum ligt op een paar minuten loopafstand en is erg handig om te winkelen. Wat te zeggen? Ga daarheen!

Klant

Het Agricamping Garden Beach bevindt zich in Cologna Spiaggia, Roseto degli Abruzzi (TE)


Hoe te bereiken is eenvoudig!

Agricamping Garden Beach ligt op 5,00 km van de afslag Mosciano A14 en 30.00 km van de A24-ingang.

Uitrit naar Teramo/Mosciano snelweg.

Ga verder naar Giulianova op de SS80.

Eenmaal in Giulianova ga naar Roseto degli Abruzzi, plaats Cologna Spiaggia.

Bij het eerste verkeerslicht gaat u linksaf de Via del Sottopassaggio in en vervolgens rechtsaf de Via degli Acquaviva in, aan het einde vindt u ons Agricampeggio.

De ingang van de camper is aan de spoorwegzijde.

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@gardenbeach.eu

of vul het formulier in:

Stuur ons een email

PRIVACY
Door mijn persoonlijke gegevens in te dienen, laat ik hen toe om te verwerken om het verzoek te verwerken.Waar we zijnCologna Spiaggia
64026
Roseto degli Abruzzi (TE)
Abruzzo

Bel ons0039/085/8937544

Volg ons op Facebook van Agricamping Garden Beach

Volg ons op Instagram van Agricamping Garden Beach

Aangifte door Youritaly