Welkom bij Agricamping Garden Beach in Roseto degli Abruzzi

Het ingerichte gedeelte met uitzicht op zee in Roseto degli Abruzzi, ideaal voor uw campervakantie in Abruzzo.

Proeven typische regionale gerechten en lokale km0

In het Agricamping Garden Beach kunt u fantastische typische producten van onze productie proeven.

Kom op vakantie naar de zee in Abruzzo met uw hond

Wij zijn een dierenvriendelijk camperpark met toegang tot onze badplaats.

Waarom kiezen Agricamping Garden Beach

Ons kampeerterrein is aan zee... en de diensten tot uw beschikking zijn onze grote toegevoegde waarde!

NIEUW: "CAMPER CLUB TUIN STRAND"
Een gebied met essentiële diensten is ook beschikbaar voor onze klanten.
De tarieven zijn daarom inclusief:
Lidmaatschapskaart, koude douches, gebruik van speciale toiletten, gebruik van het hondenuitlaatveld, laden en lossen van campers.
Bekijk de prijzen voor de "Camper Club"
Waarom kiezen Agricamping Garden Beach

Waarom voor ons kiezen?Voor familie warmte.

Agricamping Garden Beach is geboren uit het verlangen van de familie Di Pietrantonio om iets nieuws en echt toe te voegen aan het kleine gehucht Cologna Spiaggia.

Waarom kiezen Agricamping Garden Beach

Abruzzo TraditieGeweldige locatie aan zee.

Door de ervaring op het gebied van bouw, landbouwactiviteit en Abruzzo's traditie van duurzame ontwikkeling van het grondgebied te combineren, hebben we een prachtige locatie op zee gecreëerd waar u kunt ontspannen, genieten van de zee, het groen en vooral waarderen met lekker eten. De vertaling van dit idee is precies het Agricamping Garden Beach, een kans om het toerisme van Abruzzo te beïnvloeden in terugkeer naar de natuur en de ware smaken, een kans voor een gezondheids- en welzijnsvakantie.

Waarom kiezen Agricamping Garden Beach

Ontspannende omgevingIdeaal voor een echte vakantie.

Het omliggende landschap, groene weide en bomen, de zee en het strand aan de voorkant en de bergen van de Gran Sasso in de verte, teken de foto voor een idyllische vakantie.Camper parkeerplaats vlakbij het strand voor de zee

Video: Agricamping Garden Beach

Agricamping Garden Beach

DE PLAATSEN
Kies het veld dat het beste bij u past!
Agricamping Garden Beach wil alleen het beste voor zijn klanten: dankzij de positie op de eerste rij en de keuze om een klein aantal ruime plaatsen te creëren, behouden we de juiste privacy voor onze gasten, we laten een comfortabel verblijf toe, zelfs voor de grootste kampeerders, ruimte voor luchtcirculatie en het prachtige uitzicht op de zee.
Elke plaats op het kampeerterrein is uitgerust met een aansluiting op water en elektriciteit door de installatie van de laatste generatie CE gecertificeerde systemen.

De aandacht voor het gazon, aanwezig in vrijwel het hele gebied, kunt u ook de groene direct genieten en op te lossen hun eigen apparatuur (tendalina, stoelen, tafels) op het gras, zonder het gebruik van bodembedekkers of tapijten.

De verschillende afmetingen van de staanplaatsen (basic, medium en large), evenals de oplossingen (camping en rustruimte), voldoen aan de behoeften van elke klant.
Als u de voorkeur geeft aan een positie met uitzicht op zee op de eerste rij en het niet erg vindt om geld uit te geven, als u het grote veld wilt delen met vrienden en familie, of als u liever geld bespaart en kiest voor het camper-stop arrangement, kies dan Agricamping Garden Beach:
DE OPLOSSING VOOR U!

enkele foto's van het Agricamping Garden Beach...

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Onze diensten

Solarium op het gazon Uitgerust strand Dog park Speelruimte Restaurant en bar

Agricamping Garden Beach biedt alleen het beste aan haar klanten!

Douches en toiletten nieuw, schoon, met wc-papier en handzeep, afwassen van was- en wasbakken, wasmachine, barbecue, solarium op gazon, activiteitenruimte, kinderspeelplaats en hondenpark voor trip beschikbaar voor onze klanten.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Privé-solarium op het gazon

Rust en comfort zijn de sleutelwoorden!
Voor degenen die de koelte van het gazon verkiezen boven het hete strand, voor degenen die dicht bij het veld willen blijven zonder het kampeerterrein te verlaten en toch genieten van de zon en de zeebries, biedt het Agricamping Garden Beach een groene solariumservice.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Uitgerust strand

Het strand bij de rustplaats en de lage en zanderige kust zijn perfect voor een fantastische strandvakantie!

In Agricamping Garden Beach steekt u gewoon over het water om te genieten van het uitgeruste strand, waardoor er alleen ruimte overblijft voor comfort en ontspanning.

Een deel van ons uitgeruste strand is gereserveerd en toegankelijk voor viervoeters, want in Agricamping Garden Beach is de vakantie ook voor hen!

Voor degenen die hun eigen uitrusting verkiezen, is het gratis strand aan de zijkanten van de concessie nodig en om alles te voltooien, zijn ze beschikbaar voor klanten: de frisse douche, de voetwassing fontein, de toiletten bij het strand, de bar en een klein restaurant om te genieten van heerlijke afhaalgerechten.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Dog park

Wil je op vakantie gaan en je hond meenemen?
Kies Agricamping Garden Beach, de huisdiervriendelijke ontspanningsruimte waar viervoeters welkom zijn.

Hier is de vakantie ook speciaal voor de harige dankzij de vele diensten die aan hen zijn opgedragen: hondenpark, hondentoilet, strand toegankelijk voor honden, omheind terrein, ideaal om hen vrij te laten.

In samenwerking met de Zampa Amica Association is het ook mogelijk om andere aanvullende diensten te boeken, zoals:
• basis- en gevorderd onderwijs
• training voor hondensporten
• hondenoppas en kleuterschool voor honden

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Speelruimte

Naast de uitgestrekte ruimte op het gazon waar u vrij kunt spelen en uw verbeeldingskracht en creativiteit tot uiting kunt brengen, heeft Agricamping Garden Beach een speeltuin gereserveerd voor kinderen, in de buurt vindt u ligbedden en parasols gereserveerd voor ouders, die zonder ontspanning op te geven, ze zullen altijd in staat zijn om hun kinderen in zicht te houden.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Restaurant en bar

Een van de diensten waar het personeel van Agricamping Garden Beach het meest trots op is, is het verversingspunt met bar en restaurant.

Het werd geboren als een directe verkoop en transformatie van biologische producten op een afstand van nul km, gegroeid op de familieboerderij en haar missie is om klanten goed eten te bieden, gemaakt van verse producten.

De passie voor de traditionele Teramo-keuken van de kok Adalgisa, gecombineerd met het zoeken naar verse, lokale en authentieke producten, vormen de basis voor proeverijen, aperitieven, thema-evenementen en steeds wisselende menu's.

Onze locatie aan het strand stelt u in staat om te genieten van onze overdekte lekkernijen in totale ontspanning, terwijl u met de afhaalservice kunt meenemen en eten in campers of op het strand.

Het is ook mogelijk om oil e.v.o te kopen. en conserven van onze productie of wijnen en bitters van lokale wijnhuizen.

Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach Foto Agricamping Garden Beach

Prijzen 2022

Agricamping Garden Beach reserve alleen het beste voor haar klanten!

PAASOPENING 13-20/04/2022
OPENING 01/05/2022 - SLUITING 31/10/2022


Dagprijzen in € PASEN
MEI
OKTOBER
JUNI
SEPTEMBER
JULI AUGUSTUS
MEDIUM standplaats (2 mensen) 23,00 30,00 35,00 45,00
COMFORT - GROTE standplaats (2 mensen) 27,00 37,00 42,00 52,00
COMFORT standplaats 1e rij (2 mensen) 30,00 42,00 47,00 57,00
COMFORT XL staanplaats (2 mensen) 38,00 50,00 55,00 65,00
COMFORT XXL staanplaats (2 mensen) 45,00 57,00 62,00 72,00
Baby (0 - 4,99) VRIJ VRIJ VRIJ VRIJ
Kids (5 - 11,99) 4,00 5,00 6,00 7,00
Volwassenen 7,00 8,00 9,00 10,00
Parkeerplaats 5,00 6,00 7,00 8,00
Huisdieren 3,00 4,00 5,00 6,00
Bezoeker
(voor bezoeken langer dan 1 uur, vertrek voor 23.00 uur)
5,00 6,00 7,00 10,00
Zie het informatief plan van het Garden Beach

NIEUW: "CAMPER CLUB TUIN STRAND"
Een gebied met essentiële diensten is ook beschikbaar voor onze klanten.
De tarieven zijn daarom inclusief:
Lidmaatschapskaart, koude douches, gebruik van speciale toiletten, gebruik van het hondenuitlaatveld, laden en lossen van campers.
Bekijk de prijzen voor de "Camper Club"

Huisdieren: Toegestaan op toegewezen plaatsen en met voorafgaande toestemming van het management. Honden moeten aan de lijn worden gehouden en voortdurend worden gecontroleerd. Het gebruik van toilettassen voor honden is verplicht.
Het is niet toegestaan:
- dekzeilen op de grond, dekzeilen monteren boven caravans, tenten en veranda's bevestigd aan bomen of schuttingpalen en hangende kleding aan touwen en hekken.
Gebruik voor kleding de droogrekken.
Prijzen zijn inclusief:
- BTW, gebruik van het interne solarium (onder voorbehoud van beschikbaarheid van bedden), koude douches, gebruik van toiletten, afwasruimte en lakens, gebruik van het hondenuitlaatveld, gebruik van de barbecue, laden en lossen van campers, warme douches (1 per persoon/dag)
Prijzen zijn exclusief:
- Gebruik van de ontspanningsruimte (€. 25,00/persoon/dag inclusief ligbedden, handdoeken en gebruik van de sauna en jacuzzi);
- elektriciteit (€. 3,00/dag) voor MIDDELGROTE en GROTE standplaatsen met 6A-energie (1200 watt);
- elektriciteit naar verbruik (€. 0,70/KWH) voor standplaatsen COMFORT (16 A watt 3000);
- extra warme douches (€. 1,00/stuk);
- toeristenbelasting (€ 1,00 per persoon/dag);
- uitgeruste strandservice;
- wasservice (€. 5,00/wasbeurt).

De tarieven zijn per dag en geven, ongeacht het tijdstip van aankomst, recht op parkeren tot 12:00 uur op de volgende dag. De dag van vertrek wordt ook geteld.

Voor de maand augustus mag het minimum te boeken verblijf niet korter zijn dan 7 dagen.

HET GEBRUIK VAN DE IDENTIFICATIE ARMBAND IS VERPLICHT.

Reserverings- en betalingsmethoden:
Na bevestiging van de beschikbaarheid door het management is het noodzakelijk om een ​​aanbetaling/borg te voldoen die overeenkomt met 30% van het totale bedrag van de reservering per bankoverschrijving. Het saldo moet worden betaald bij de accommodatie op de dag van aankomst.

De geaccepteerde betalingsmethoden zijn: contant, bankoverschrijving en betaalkaarten.

Om uw persoonlijke offerte te berekenen, vult u het formulier in het gedeelte "Contacten en Schattingen" in of schrijft u ons op info@gardenbeach.eu met vermelding van de dagen en de periode van het verblijf, de leeftijd en het aantal bemanningsleden, de aanwezigheid en het aantal dieren.

Het Agricamping Garden Beach bevindt zich in Cologna Spiaggia
Roseto degli Abruzzi (TE)


Hoe te bereiken is eenvoudig!

Agricamping Garden Beach ligt op 5,00 km van de afslag Mosciano A14 en 30.00 km van de A24-ingang.

Uitrit naar Teramo/Mosciano snelweg.

Ga verder naar Giulianova op de SS80.

Eenmaal in Giulianova ga naar Roseto degli Abruzzi, plaats Cologna Spiaggia.

Neem op de rotonde de derde afslag naar de Via del Sottopassaggio in en vervolgens rechtsaf de Via degli Acquaviva in, aan het einde vindt u ons Agricampeggio.

De ingang van de camper is aan de spoorwegzijde.

Stuur ons een WhatsApp-bericht naar het nummer 0039/085/8937544, wij sturen u de exacte locatie en routebeschrijving om ons op de gemakkelijkste manier te bereiken.

 

Wat zeggen onze klanten?

Sommige van onze klanten houden van ons en bewijzen het!

"Uitstekend strandgebied"
Campers en caravans zeer breed, rustig, met zeefront, met plaatsen van verschillende maten (en prijs) om aan elke behoefte te voldoen, uitgerust met licht- en wateraanvallen. Als het gebied van recente bouw zijn de planten jong en op dit moment ontbreekt de schaduw. Het management is door een familie beheerd, zeer gastvrij en zorgzaam, dit is zeker een onderscheidend kenmerk. Elke dag zijn landbouwproducten (groenten en fruit) op eigen productie te koop. Het uitzicht is prachtig, aan de ene kant de zee, anderzijds de Gran Sasso groep aan de andere kant. Het aansluiten van het fietspad voor Giulianova is erg dichtbij. Barbecue, kiezelstenen, gemeenschappelijke ruimtes, de omtrek van de hond, de kinderspeelplaats maken de apparatuur van het uitgeruste gebied compleet.

Klant

"We zullen zonder twijfel teruggaan!!!"
Een geweldige locatie! Giulia, Adriano, Adalgisa, Fabio en Ilaria zijn fantastische mensen, met inachtneming van al uw behoeften. Hun doel? Zorg ervoor dat u onvergetelijke vakanties doorbrengt! Met ons hebben we 100% gelukt. De zeebries vernieuwt uw dagen. Met Adalgisa en haar gouden handen kunt u fantastische producten proeven die typisch zijn voor hun productie. Adriano is een vulkaan van ideeën en heeft een besmettelijke glimlach... Giulia, voorzichtig, altijd klaar... zet zijn hart in alles wat hij doet... Fabio, de familie kunstenaar, is een getalenteerde jongen met glinsterende ogen en Ilaria, de Jongste heeft een ontwapende zoetheid!! Nou, ga daar, je zal opgewonden zijn zoals we dat doen!!!

Klant

"Ik raad het aan iedereen aan"
Ik heb niets gevonden dat niet ging. Een schoonheid ooit gevonden in geen camper park, heerlijk en echt eten. De benijdenswaardige plaats, met een comfortabele fietspad waarmee u comfortabel naar Giulianova komt. Het stadscentrum ligt op een paar minuten loopafstand en is erg handig om te winkelen. Wat te zeggen? Ga daarheen!

Klant

Contacten en schattingen


BEL ONS:
0039/085/8937544


Schrijf ons op WhatsApp


Stuur ons voor meer informatie een e-mail naar info@gardenbeach.eu

Voor schattingen vult u het formulier in

PRIVACY
Door mijn persoonlijke gegevens in te dienen, laat ik hen toe om te verwerken om het verzoek te verwerken.